Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Pomeranski špic štenci Fizičko lice

пре 1 месец Kućni ljubimci Beograd   16 pregleda

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: -- RSD

Prodajemo štence pomeranskog špica, od kvalitetnog roditelja, neupitnog zdravstvenog stanja, odnjegovani uz 24/7h brigu i njegu veterinarskog lica koji je ujedno i vlasnik legla. Svako štene je tretirano NOBIVAC puppy vakcinom pa zatim petovalentnom, a u isto vrijeme izvršeni su tretmani protiv vanjskih i unutrašnjih parazita sa trenutnom najkvalitetnijim proizvodima na tržištu!

Hranjeni od startera pa na dalje kao i njihovi roditelji isključivo Royal Canin i uz to bar jedan obrok svježe kuvanih Organskih pilecih prsa i riže...!

Kada vam prodamo štence i uzmemo vaš novac, nismo završili sa tim, imate punu podršku od nas, za svako pitanje, sugestiju i pomoć!

Cijena od prihvatljivih 700€ do 2700€, za one koji znaju šta žele... Cijenu odredjuje dužina njuške, dužina dlake, kako i visina, tako i težina!

Uz sve štence je moguće dobiti svu dokumentaciju o porijeklu, zdravstvenom stanju, a tako isto pas može biti čipiran na ime budućeg vlasnika, dobiti putovnicu, sa zavedenim mikročipom i certifikatom.

Papirologija se posebno plaća, kao i dostava!

Za sva pitanja i sve ostalo što vas zanima, možete nas kontaktirati na broj 0038763009077, a takodje za više slika i videa, javite se na Viber i WhatsApp!

Nalazimo se u Bosni i Hercegovini, grad Brčko, dostava moguća bilo gdje uz dogovor!

S poštovanjem Vaš LuxPomeranian!


 
Note: You must be logged in to post a review.