Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za ciscenje poslovnih prostora ( 36000 – 44000 ) Fizičko lice

пре 2 недеље Firme Beograd   12 pregleda

1 RSD

  • potrebne-radnice-za-ciscenje-poslovnih-prostora-36000-44000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne suvredne i odgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i bez iskustva ( za svakog prinljenogradnika u pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove ciscenja poslovih prostora nateritoriji grada Beograda.

Radno vreme za poslove ciscenja poslovnih prostora jeu okviru fiksnog radnog vremena od 6 ili od 8 sati rada dnevno, radi se svakodnevno.

Slobodan dan je jedan do dva dana u nedelji, brojslobodnih dana u nedelji zavisi od poslovnog prostora koji se cisti, nije usvakom poslovnom prostoru isto radno vreme, niti su isti slobodni dani.

Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visinamesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla umesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 44000.

Nudimo stalni posao, mogucnost napredovanja, dodatnezarade kroz bonuse.

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo trebada zakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detalja vezanihza navedeni posao.

Razgovor se moze zakazati na broj telefona ilislanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 06778- 06778
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.