Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za ciscenje poslovnih prostora ( 36000 – 44000 ) Fizičko lice

пре 3 недеље Firme Beograd   19 pregleda

1 RSD

  • potrebne-radnice-za-ciscenje-poslovnih-prostora-36000-44000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne iodgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i bez iskustva ( za svakog prinljenog radnikau pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove ciscenja poslovih prostora nateritoriji grada Beograda.

Radno vreme za poslove ciscenja poslovnih prostora je u okvirufiksnog radnog vremena od 6 ili od 8 sati rada dnevno, radi se svakodnevno.

Slobodan dan je jedan do dva dana u nedelji, broj slobodnih danau nedelji zavisi od poslovnog prostora koji se cisti, nije u svakom poslovnomprostoru isto radno vreme, niti su isti slobodni dani.

Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visina mesecnezarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu inije fiksna vec se krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 44000.

Nudimo stalni posao, mogucnost napredovanja, dodatne zarade krozbonuse.

Sve zainteresovane radnice koje zele dapostanu deo naseg tima, prvo treba da zakazu razgovor kako bi smo na razgovoruporazgovarali oko svih detalja vezanih za navedeni posao.

Razgovor se moze zakazati na broj telefona ilislanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 06778- 06778
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.