Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za generalna ciscenja ( 33000 – 66000 ) Fizičko lice

пре 3 месеца Firme Beograd   29 pregleda

11 RSD

  • potrebne-radnice-za-generalna-ciscenja-33000-66000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 11 RSD

Agenciji za ciscenje sa Banovogbrda potrebne su vredne i odgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i beziskustva ( za svakog prinljenog radnika u pocetku je obezbedjena obuka ) za poslovegeneralnih ciscenja na teritoriji grada Beograda.

Radno vreme za poslovegeneralnog ciscenja nije u okviru fiksnog radnog vremena od 8 sati rada dnevno,jer nekad treba mnogo vise sati da se nesto ocisti, radi se svakodnevno,slobodan dan po dogovoru.

Zarada se isplacuje jedanput umesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetnouradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih36000 pa sve do 66000.

Nudimo stalni posao, mogucnostnapredovanja, dodatne zarade kroz bonuse, kao i smestaj za radnice koje ne zivena teritorije grada Beograda.

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo trebada zakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detalja vezanihza navedeni posao.

Razgovor semoze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakimradnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 06778- 06778
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.