Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za generalna ciscenja ( 33000 – 66000 ) Fizičko lice

пре 6 дана Firme Beograd   10 pregleda

1 RSD

  • potrebne-radnice-za-generalna-ciscenja-33000-66000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne iodgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i bez iskustva ( za svakog prinljenog radnikau pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove generalnih ciscenja na teritorijigrada Beograda.

Radno vreme za poslove generalnog ciscenja nije u okviru fiksnogradnog vremena od 8 sati rada dnevno, jer nekad treba mnogo vise sati da senesto ocisti, radi se svakodnevno, slobodan dan po dogovoru.

Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visina mesecnezarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu inije fiksna vec se krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 66000.

Nudimo stalni posao, mogucnost napredovanja, dodatne zarade krozbonuse, kao i smestaj za radnice koje ne zive na teritorije grada Beograda.

Sve zainteresovane radnice koje zele dapostanu deo naseg tima, prvo treba da zakazu razgovor kako bi smo na razgovoruporazgovarali oko svih detalja vezanih za navedeni posao.

Razgovor se moze zakazati na broj telefona ilislanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 0677806778
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.