Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za generalna ciscenja ( 36000 – 66000 ) Fizičko lice

пре 3 месеца Lični oglasi Beograd   45 pregleda

1 RSD

  • potrebne-radnice-za-generalna-ciscenja-36000-66000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne iodgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i bez iskustva ( za svakog primljenogradnika u pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove generalnih ciscenja nateritoriji grada Beograda.

Radno vreme za poslove generalnog ciscenja nije u okviru fiksnog radnog vremenaod 8 sati rada dnevno, jer nekad treba mnogo vise sati da se nesto ocisti, radise svakodnevno.
Slobodan dan je jedan dan u nedelji, dan u nedelji moze da se bira koji da budeslobodan.
Zarada se isplacuje jedanput u mesecu a sama visina mesecne zarade zavisiiskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vecse krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 66000.
Nudimo stalni posao, mogucnost napredovanja, dodatne zarade kroz bonuse, kao ismestaj za radnice koje ne zive na teritorije grada Beograda.

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo treba dazakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detalja vezanihza navedeni posao.
Razgovor se moze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima namail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.

Kontakt broj telefona : 062 / 458 - 934
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.