Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice za generalna ciscenja Fizičko lice

пре 1 месец Lični oglasi Beograd   23 pregleda

3,600,066,000 RSD

  • potrebne-radnice-za-generalna-ciscenja-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 3,600,066,000 RSD

Potrebne radnice za generalna ciscenja ( 36000 – 66000 )

Agenciji za ciscenje sa Banovog brda potrebne su vredne i odgovorne radnice, godine nisu uslov, sa i bez iskustva ( za svakog prinljenog radnika u pocetku je obezbedjena obuka ) za poslove generalnih ciscenja na teritoriji grada Beograda.

Radno vreme za poslove generalnog ciscenja nije u okviru fiksnog radnog vremena od 8 sati rada dnevno, jer nekad treba mnogo vise sati da se nesto ocisti, radi se svakodnevno, slobodan dan po dogovoru.

Zarada se isplacuje jednom u mesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetno uradjenog obima posla u mesecu i nije Zarada se krece od nekih minimalnih 36000 pa sve do 66000.

Nudimo stalni posao, mogucnost napredovanja, dodatne zarade kroz bonuse, kao i smestaj za radnice koje ne zive na teritorije grada Beograda.

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo treba da zakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detalja vezanih za navedeni posao.

Razgovor se moze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h.


 
Note: You must be logged in to post a review.