Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Potrebne radnice zaciscenje poslovnih prostora ( 36000 – 44000 ) Fizičko lice

пре 3 месеца Firme Beograd   34 pregleda

1 RSD

  • potrebne-radnice-zaciscenje-poslovnih-prostora-36000-44000-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD


Agenciji za ciscenje saBanovog brda potrebne su vredne i odgovorne radnice, godine nisu uslov, sa ibez iskustva ( za svakog primljenog radnika u pocetku je obezbedjena obuka ) zaposlove ciscenja poslovih prostora na teritoriji grada Beograda.

Radno vreme za posloveciscenja poslovnih prostora je u okviru fiksnog radnog vremena od 6 ili od 8sati rada dnevno, radi se svakodnevno.

Slobodan dan je jedan dodva dana u nedelji, broj slobodnih dana u nedelji zavisi od poslovnog prostorakoji se cisti, nije u svakom poslovnom prostoru isto radno vreme, niti su istislobodni dani.

Zarada se isplacujejedanput u mesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetnouradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih36000 pa sve do 44000.

Nudimo stalni posao,mogucnost napredovanja, dodatne zarade kroz bonuse.

Sve zainteresovaneradnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo trebada zakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detalja vezanihza navedeni posao.

Razgovor semoze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakimradnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 062 / 458 - 934
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.