Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Bavimo se uvozom i prodajom mermera i granita Fizičko lice

пре 2 месеца Gradjevinarstvo Pančevo   19 pregleda

-- RSD

  • bavimo-se-uvozom-i-prodajom-mermera-i-granita-big-0
  • bavimo-se-uvozom-i-prodajom-mermera-i-granita-big-1
  • bavimo-se-uvozom-i-prodajom-mermera-i-granita-big-2
  • bavimo-se-uvozom-i-prodajom-mermera-i-granita-big-3

0.0 star

Lokacija: Pančevo
Cena: -- RSD Nije fiksno

Bavimose uvozom i prodajom mermera i granita kako gradjevinskog tako i zaizradu spomenika stepenica podnog i zidnog oblaganja.

Najkvalitetnijigranit i mermer direktno od uvoznika,izrada spomenika grobnica odnakvalitetnijih crnih granita sa ugradnjom na teritoriji cele Srbije.Imamo veliki izbor materijala.Kod nas imate izradu umetnickih crtanihslika i slika na kvalitetnom porculanu. Pisanje tekstova u duborezusa pozlatom.Kod nas je svaki zahtev ostvarljiv,prevoz i ugradnja nabilo kom podrucju brzo i kvalitetno ali i veoma povoljno.

Glavna delatnostfirme je uvoz i izvoz robe široke potrosnje.Zastupanje kompanijakoje zele da plasiraju svoje proizvode na teritoriji Švedske i svihskandinavskih zemalja kao i zemlje EU. Potpuna podrska oko plasmana isvih potrebnih dokumenata. Bavimo se pronalaženjem robe, materijalai gotovih proizvoda, gradjevinskih i proizvodnih masina svih vrstavozila teretnih i putnickih, svih vrsta alata i masina za vašukompaniju( Ovo važi i za suprotni pravac, od Balkana prema EU) .Zastupanje svih kompanija iz Švedske, skandinavije i zemaljaevropske unije na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, MakedonijeAlbanije i Crne Gore.

Simitadoo

Telefonza informacije

Tel/Viber:+381(0)616040745

Pedja,Pančevo


 
Note: You must be logged in to post a review.