Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Decor Foil DOO Pravno lice

пре 11 месеци Nameštaj Beograd   58 pregleda

11,000 RSD

  • decor-foil-doo-big-0
  • decor-foil-doo-big-1
  • decor-foil-doo-big-2
  • decor-foil-doo-big-3
  • decor-foil-doo-big-4

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 11,000 RSD Nije fiksno

Decor Foil je firma, osnovana2010. godine u Beogradu, kao deo lanca sestrinskih firmi koje posluju nateritoriji istočne Evrope i Balkana.

Decor Foil d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom 3D PVC folije,folije za medijapan, koje služe za presvlačenje MDF-a vakuumskim i membranskimpresama, koje koristi industrija nameštaja za izradu: frontovi za kuhinje,dnevne i dečije sobe, plakara, kupatilskog nameštaja i ulaznih vrata. Svojominteresantnom primenom, tehničkom upotrebom i raznolikošću dezena 3D PVC folijaje našla svoju primenu i kad je u pitanju opremanje enterijera hotela, banaka,lokala, kancelarija, kafića i prodavnica.

Sve folije su nemačkog kvaliteta sa sertifikatima „metal free“sa kojima može da se konkuriše na tenderima ako postoje uslovi za to. U svomprogramu imaju isto tako PET folije u super matu i visokom sjaju.

Decor Foil d.o.o. ima veliki lager u Beogradu gde je uvek oko 50različitih dezena kako uni kolora, drvnih tako i hg (visoki sjaj) folija uponudi i konstantno prati najnovije modne trendove u industriji nameštaja ipotrebe potrošača i proširuje ponudu novim dezenima. Same folije imaju prednostšto se vidi prilikom izrade elemenata, pošto dosta skraćuju vreme štede novac uodnosu na standardnu izradu, farbanja, lakiranja itd…i povećavaju produktivnosti proizvodnju za isti vremenski period koji bi utrošili farbanjem medijapana.Pored kupovine na veliko, moguća je i kupovina na manje količine, a obezbeđenoje i uslužno sečenje za potrebnu metražu.

Mozetenas pratiti na : https://www.instagram.com/decor_foil_doo/

Za sve informacije : 063/107-07-47 , 011/256-24-22


 
Note: You must be logged in to post a review.