Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Kuća podeljena na stanove na prodaju Fizičko lice

пре 1 година Nekretnine Beograd   37 pregleda

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: -- RSD

Velicina placa je 4.12 ari.

• Prva etaza je prizemlje, dva stana dvosoban i trosoban, svaki ima zaseban ulaz, grejanje je etazno.

• Druga etaza je kaskadna, ima dva nivoa takodje sa zasebnim ulazom prvi nivo se sastoji od: predsoblja, hodnika, dnevnog boravka , trpezarije, kuhinje , ostave i spavace sobe. Iz trpezarije se izlazi na natkrivenu trasu i deo dvorista za uzivanje i odmor. Tu se nalazi i kotlarnica i kotao na pelet. Na drugom nivou se nalaze dve spavace sobe sa kupatilm i terasom. Stan je u potpunosti sredjen, perfektno izolovan, kako zidovi tako i podovi i plafonima, ima etazno grejanje. Podno grejanje ima hodnik, predsoblje i kupatilo. Stan i klimatizovan.

• Treca etaza - kaskadna ima dva nivoa takodje sa zasebnim ulaznom, sa kruznim spiralnim stepenistem: ima mogucnost podele u dva zasebna stana.

• Porodicno stambena zgrada je idealno postavljena planski tako da svaka etaza ima deo placa, parking za svaki stan, napominjem da je svaku etazu moguce iskoristiti kao dva zasebna stana. Legalizovana, uknjizena 1/1 i fizicki podeljena na cetiri zasebna stana, prilagodjena za stanovanje vise porodica i deljiva je do sest stanova.

Kontakt: +381600113323

Lokacija: Kaluđerica, Srbija


 
Note: You must be logged in to post a review.