Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Meka kamena vuna Pravno lice

пре 9 месеци Gradjevinarstvo Kruševac   45 pregleda

0.0 star

Lokacija: Kruševac
Cena: -- RSD

Moderna gradnja i savremeni način života donosi i uštedu dragocene energije. Tehnokomerc Kruševac izlazi u susret spomenutom trendu sa ponudom impregnisane kamene vune i stirodura (XPS). U tom kontekstu pružamo toplotnu, zvučnu i protivpožarnu izolaciju, tj. zaštitu svih delova građevinskih konstrukcija. Projekte potkrepljujemo odgovarajućim atestima domaćih sertifikacionih tela.

Meka kamena vuna je uvek dostupna sa lagera u debljinama od 50 mm i 100 mm. Za navedene debljine, kao i debljine izvan navedenih, slobodno nas možete kontaktirati po principu upita.

Proizvođač: FIBRAN

Model: FIBRANgeo B-030

Dimenzije: 600 x 1200 mm

Mogućnost besplatne isporuke materijala za veće poručene količine, kao i dodatnog popusta za kompletne specifikacije.


Opis:

FIBRANgeo B-030 je fleksibilna (meka) izolaciona ploča od kamene vune. FIBRANgeo proizvodi od kamene vune se industrijski proizvode ispredanjem vlakana od rastopljene kamene mase. Izolacija od kamene vune je prirodni neorganski vlaknasti materijal, široko poznat po termičkim i zvučnim izolacionim karakteristikama, kao i po izuzetnim performansama u pogledu zaštite od požara.


Primena:

FIBRANgeo B-030 ploče namenjene su za potrebe toplotne i zvučne izolacije, kao i otpornosti na vatru prilikom:

Izolacije šupljina vertikalnih elemenata konstrukcije, kao što su:

• Izolacija jezgra za zidove (suva gradnja od bilo koje vrste ploča, drvene konstrukcije, metalnih ili gipsanih panela itd. )

Izolacija šupljina horizontalnih elemenata, kao što su:

• Plafon suve konstrukcije, neperforirani spušteni plafon

• Obloga tavanskog plafona

• Između podnih drvenih greda

• Pilotis spoljna izolacija sa suvom konstrukcijom


Suva gradnja, ubrzava proces izgradnje i najčešća je metoda za izgradnju unutrašnjih pregradnih zidova. Veoma je česta u hotelima, komercijalnim i javnim zgradama jer nudi lakoću i brzinu konstrukcije uz omogućavanje lakših budućih izmena. Ključne tehničke karakteristike koje, pored svojih, mora imati i pravilan suvi zid jesu mehanička čvrstoća, zvučna i toplotna izolacija, kao i zaštita od požara.

Proizvodi FIBRANgeo B serije su idealni za ovu primenu, jer obezbeđuju visoku zvučnu, toplotnu i požarnu izolaciju (klasa A1, što znači da su negorivi) i dovoljnu mehaničku čvrstoću tako da zadrže svoj oblik i oblik tokom celog života izgradnje.


 
Note: You must be logged in to post a review.