Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Na prodaju 3,5 soban stan od 93m2 Novi Beograd Fizičko lice

пре 1 година Nekretnine Beograd   46 pregleda

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: -- RSD Nije fiksno

Na prodaju 3,5 soban stan od 93m2 (dve terase), lift, duplex, CG,klima, interfon, internet, ktv.

Novi Beograd,Bežanijska kosa 3 – Vespučijeva

Bežanijska kosa jestambeno naselje u Beogradu na opštini Novi Beograd. Nalazi se nazapadu opštine, između novobeogradskih blokova sa južne strane,autoputa za Zagreb sa istočne I naselje Ledine sa zapadne strane. Sobzirom da je planski građeno, u naselju postoji veliki brojparkova, dečijih igrališta, sportskih terena, super marketa, škola,vrtića I dr. Brojne autobuske linije garantuju laku povezanost sasvim delovima grada.

U prilici smo da Vamponudimo vrlo komforan troiposoban duplex na petom spratu zgrade saliftom, zidane 2002. godine. Zgrada je kvalitetno zidana I dobroodržavana, pa je još uvek u dobrom stanju. Stan je dvostranoorijentisan, istok-zapad I obasjan dnevnih svetlom. Ne gleda kagroblju. Dva mokra čvora, toalet I kupatilo, pružaju dodatnikomfor, a dve velike terase obilje prostora za uživanje. Na donjemnivou je odvojen spavaći blok, sa dve sobe I kupatilom oddnevno-kuhinjskog dela I pripadajućim toaletom. Na gornjem nivou senalazi soba iz koje se izlazi na terasu. Stan je u odličnom stanju,pa značajno ulaganja nisu neophodna. Prodaje se kompletno Ikvalitetno namešten I opremljen. Grejanje je centralno. Stanupripada deo tavanskog prostora. U okruženju ima dovoljno mesta zaparkiranje.

Od prostorija:

Donji nivo –hodnik, toalet, dnevno-kuhinjski deo, terasa, predsoblje, dve spavaćesobe I kupatilo. Gornji nivo – soba I terasa

Samo gotovinskikupci. Stan je uknjižen kao državina na 93m2

Cena: 170000€(1830€/m2)

Oliver, Novi Beograd

Tel/Viber: 062228303


 
Note: You must be logged in to post a review.