Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Obuka za pilota drona - škola za pilota drona Fizičko lice

пре 1 година Foto Beograd   252 pregleda

30,000 RSD

  • obuka-za-pilota-drona-skola-za-pilota-drona-big-0
  • obuka-za-pilota-drona-skola-za-pilota-drona-big-1
  • obuka-za-pilota-drona-skola-za-pilota-drona-big-2
  • obuka-za-pilota-drona-skola-za-pilota-drona-big-3

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 30,000 RSD

Obuka za pilota drona - postanite licencirani pilot drona

Svakodnevno vidimo da upotreba bespilotnih vazduhoplova zauzima veoma značajnu ulogu u privredi i unapređenju poslovanja. Samim tim i zanimanje operatera bespilotnog vazduhoplova je veoma traženo i dobro plaćeno zanimanje.

Obukom za operatera bespilotnog vazduhoplova dobijate saznanje u nastanku i upotrebi bespilotnih vazduhoplova u vojne ili civilne svrhe .

o Saznanje o najvećim svetskim brendovima besilotnih vazduhoplova, karakteristikama proizvoda tih kompanija.

o Pored upoznavanja sa bespilotnim vazduhoplovima na osnovnoj obuci polaznici će biti upoznati sa Pravilnikom bespilotnih vazduhoplova u Republici Srbiji, sa Uredbom o klasama vazdušnog prostora i Uredbom o upravljanju vazdušnim prostorom Republike Srbije.

o Veoma mnogo ćemo biti posvećeni pripremom za polaganje licence / certifikata , dozvole za korištenje bespilotnog vazduhoplova. Svakog polaznika osnovne obuke za operatera bespilotnog vazduhoplova ćemo obučiti da položi ne tako lak test prilikom polaganja za licencu koja je validna u EU

o Praktični deo ( vožnja drona ) koji se izvodi na simulatoru i na bespilotnim vazduhoplovima marke DJI; Mini , Mavic, Fantom, Inspire i Matric je uz sve stepene bezbednosti prilagođen svakom polazniku.

Lomingo dron

Tel: 063/8280270

www.lomingointernational.com


 
Note: You must be logged in to post a review.