Ulogujte se za brži pristup. Kliknite ovde ako nemate nalog.

Ostalo Fizičko lice

пре 3 месеца Firme Beograd   34 pregleda

1 RSD

  • ostalo-big-0

0.0 star

Lokacija: Beograd
Cena: 1 RSD Nije fiksno

Agenciji za ciscenje sa Banovogbrda potrebne su vredne i odgovorne radnice za poslove ciscenja i razvozaradnica na teritoriji grada Beograda ( za svakog primljenog radnika u samom pocetkuje obezbedjena obuka).

Godine nisu uslov ali je neophodno da ste aktivni vozac u zadnje3 godine, da znate delove grada Beograda, posao se obavlja sa službenimvozilom.

Radno vreme za poslove ciscenja irazvoza nije svaki dan u okviru fiksnog radnog vremena od 8 sati rada dnevno, nekadje vreme krace a nekad duze jer treba mnogo vise sati da se nesto ocisti, radise svakodnevno.

Slobodni dani su dva dana unedelji a definisani su u odnosu na smenu, jer se radi u dve smene.

Zarada se isplacuje jedanput umesecu a sama visina mesecne zarade zavisi iskljucivo od Vaseg kvalitetnouradjenog obima posla u mesecu i nije fiksna vec se krece od nekih minimalnih36000 pa sve do 66000.

Nudimo stalni posao, mogucnostnapredovanja, dodatne zarade kroz bonuse.

Sve zainteresovane radnice koje zele da postanu deo naseg tima, prvo trebada zakazu razgovor kako bi smo na razgovoru porazgovarali oko svih detaljavezanih za navedeni posao.

Razgovor semoze zakazati na broj telefona ili slanjem poruke sa podacima na mail svakimradnim danom od 08.00h do 20.00h.


Kontakt broj telefona : 062 / 458 - 934
Kontakt mail : [email protected]


 
Note: You must be logged in to post a review.